Bine ați venit la Moara Cibin

  • office.sibiu@boromir.ro

  • Luni - Vineri 8:00 - 14:00

Considerăm asigurarea dreptului la protecția datelor cu caracter personal ca un angajament fundamental al S.C. Moara Cibin SA , prin urmare vom dedica toate resursele și eforturile necesare pentru a prelucra datele dumneavoastră în deplină concordanță cu Regulamentul (UE) 2016/679 (“Regulamentul general privind protecția datelor” sau “GDPR”), precum și cu orice altă legislație aplicabilă pe teritoriul Romaniei. Întrucât unul dintre principiile esențiale ale acestui cadrul legal îl reprezintă transparența, am pregătit aceast document prin care dorim să vă informăm despre modul în care utilizăm și protejăm datele dvs cu caracter personal atunci când interacționați cu noi în legătură cu produsele si serviciile noastre, inclusiv prin site-ul nostru web.
Ne rezervăm dreptul de a actualiza și modifica periodic această Politică de Confidențialitate, pentru a reflecta orice modificări ale modului în care prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal sau orice modificări ale cerințelor legale. În cazul oricărei astfel de modificări, vom afișa pe website-ul nostru versiunea modificată a Politicii de Confidențialitate, motiv pentru care va rugam sa verificati periodic continutul acestei Politici de Confidentialitate.
Datele furnizate de dumneavoastra în cursul navigarii acestui website pot fi utilizate de Moara Cibin SA si sunt prelucrate în scopul promovãrii si îmbunãtãtirii serviciilor sale. Prin acordul tãu exprimat prin accesarea si utilizarea www.moaracibin.ro, datele tale cu caracter personal si orice alte informatii furnizate de tine pot fi prelucrate si utilizate de Moara Cibin SA în orice activitãti si scopuri legate de marketing, cât si în scopul realizãrii unui interes legitim al Moara Cibin SA.  În general, colectăm datele dvs. cu caracter personal direct de la dumneavoastră, astfel încât aveți controlul asupra tipului de informație pe care ne-o oferiți. Cu titlu de exemplu, primim informații de la dvs. când ne scrieti utilizand Formularul de contact de pe site si ne transmiteți: nume si adresa de e-mail.
Dacã nu sunteti de acord cu conditiile de utilizare de cãtre dumneavoastra a website-ului si a datelor cu caracter personal, de cãtre Moara Cibin SA , nu mai utilizati acest web site.
Datele dumneavoastra cu caracter personal sunt prelucrate cu respectarea prevederilor legale. Moara Cibin SA va aduce la cunostinta ca beneficiati de drepturile prevazute de art.12-15 din Legea 677/2001, referitoare la prelucrarea datelor cu caracter personal, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces, dreptul de interventie asupra datelor si dreptul de opozitie, pe care le puteti exercita printr-o cerere scrisa, semnata si datata, pe adresa Sos. Alba Iulia nr. 70, Sibiu 550052, jud. Sibiu. Pentru orice nelãmurire cu privire la utilizarea site-ului www.moaracibin.ro cât si la prelucrarea datelor tale cu caracter personal, poti scrie pe adresa de e-mail: office.sibiu@boromir.ro sau codruta.merila@boromir.ro – Responsabil GDPR Moara Cibin SA. De asemenea, prin accesarea si utilizarea site-ului www.moaracibin.ro îti exprimi consimtãmântul în sensul primirii de e-mail-uri pentru promovarea serviciilor oferite de si/sau prin intermediul Moara Cibin SA.