Bine ați venit la Moara Cibin

  • office.sibiu@boromir.ro

  • Luni - Vineri 8:00 - 14:00

Povestea Boromir

 

1994 – Nascuta din respect pentru traditie

Nascuta din respect pentru traditie, afacerea de familie Boromir a reusit sa ofere romanilor produse traditionale cat si produse noi, plecand de la o mica brutarie acompaniata de o moara de faina.

 

1998 – Moara Cibin

Ne-am hotarat sa strabatem tara in lung si in lat pentru a gasi noi obiceiuri. Astfel, ne-am oprit la Moara Cibin, ne-am alaturat, și am creat un malai extra perfect pentru a preparara cea mai buna mamaliga.

 

2000 – Adevaratii Covrigi De Buzau pentru toate Tipologiile de Oameni

In initierea noastra am ajuns la o alta traditie din strabuni, Covrigii de Buzau, cei mai buni, sanatosi si crocanti. Am preluat moara de grau din Buzau (Spicul Buzau) si am creat, diversificat Adevaratii Covrigi de Buzau, pentru toate Tipologiile de Oameni.

 

2009 – Cozonacul Boromir cu Crema de Nuci „Produsul Anului România 2009”

Confirmarea aprecierii clientilor a venit in anul 2009 ,in urma participării la Concursul “Produsul Anului 2009”, Cozonacul Boromir cu Crema de Nuci a fost desemnat caștigator de catre consumatorii romani la categoria Produse de patiserie.

 

2014 – Inovatie continua

Ne-am considerat intotdeauna clientii ca facand parte din marea familie Boromir, de aceea, grija noastra permanenta a fost si este aceea de a le satisface pe deplin toate cerintele, cu maximum de calitate si profesionalism ce înseamnă pentru noi, diversitate de produse : un cozonac traditional pentru nostalgici, un cozonac cu crema pentru tineri, un cozonac Pricomigdala pentru gusturi rafinate.

 

Boromir Imparte Bucurii de peste 27 de ani !

Cu o brutarie, o moara, doua, trei, patru….ne-am marit familia si am reusit sa aducem bucurii in casa fiecarui roman atat in ROMANIA cat si peste hotare, prin produse traditionale exceptionale, inovatoare.
Boromir imparte bucurii !

S-a constituit asemenea unei familii al cǎrei deziderat a fost de la ȋnceput acela de a oferi pieţei româneşti invadate de produse alimentare de import alternativa unor produse cu tradiţie ȋn cultura alimentarǎ a consumatorului român, ȋn care sǎ poatǎ fi regǎsite gusturile şi aromele ce au fǎcut deliciul copilǎriei seniorilor de azi.

Moara Cibin S.A.

Istoria Morii Cibin

  • Deviza noastră:

    “Calitatea face toți banii", ne obligă să păstrăm un standard de calitate a produselor și serviciilor oferite!

Prin preluarea Morii Cibin în anul 1998, alǎturi de alte fabrici de morǎrit şi panificaţie din ţarǎ, grupul Boromir a ajuns sa acopere astǎzi circa 8-9% din ȋntreaga activitate de morǎrit din România, la o capacitate instalata de 1200 tone pe zi, acest lucru ȋnsemnând aprovizionarea clientelei noastre cu produse de profil: fǎinǎ, griş, mǎlai, arpacaş, pesmet, ȋntr-o gamǎ diversificatǎ, specificǎ cerinţelor de consum ale populaţiei.

 

În anul 2021, Moara Cibin S.A. a fuzionat cu Amylon S.A., o alta companie importanta din grup, astfel că în prezent, Moara Cibin produce, pe lângă produsele de morărit, și turta dulce, snack-uri, dulciuri, cereale pentru micul dejun.

 

Amplasatǎ ȋn Sibiu, în vecinătatea vechii mori – edificiu istoric (moara Soldisch, numită și moara lui Pelger atestatǎ din anul 1775), demolată dintr-o eroare regretabilă în zilele noastre, actuala Moara Cibin ȋşi propune sǎ continue istoria și să iși păstreze pentru totdeauna principiul care i-a adus faima: să producă la cele mai înalte standarde, toate categoriile de produse pe care le are în prezent în portofoliu.

 

Pozitia geografică, în centrul țării , ii creează un avantaj atât în aprovizionarea cu materia primă, cât și în desfacerea produselor finite.

Deviza noastră: “calitatea face toți banii”…ne obligă să păstrăm un standard de calitate a produselor si serviciilor oferite!

 

Nu ezitați să ne testați!

Povestea Feleacul

Îndulcim viețile românilor încă din 1918 și continuăm să transmitem noilor generații, valoarea gusturilor clasice. Am păstrat cu grijă rețetele consacrate românești și le menținem gloria binemeritată.

Feleacul de astăzi a avut 3 denumiri de-a lungul celor peste 100 de ani de existență:
• Fabrica Linda din Cluj-Napoca - din 1918 până în 1945, specializată în producția de bomboane

• Fabrica Berko - din 1946 până în 1947, specilizându-se și în producția de ciocolată, jeleuri, halva, rahat, gumă de mestecat, drajeuri, turtă dulce, napolitane și biscuiți

• Fabrica Feleacul - care atestă încă din anul 1948

• În anul 2010, fabrica Feleacul s-a mutat de la Cluj-Napoca la Sibiu, unde se produc și astăzi dulciurile consacrate Feleacul, după aceleași rețete de demult.

Povestea Rommac

Rommac a luat naștere în anul 1994 într-o companie cu capital 100% românesc, având ca principal obiect de activitate producția expandatelor din cereale. Primul produs al companiei a fost Triti Bell, obținut din expandarea boabelor de grâu și glazurarea lor cu sirop de zahăr și arome de fructe (pufarine).

Fabrica Rommac este situată în comuna Olteni, județul Teleorman și funcționează după standarde europene folosind tehnologie de ultimă oră în domeniu.

În anul 2010 s-a finalizat o investiție majoră în echipamente de producție moderne, susținută din fonduri europene. Astfel, în acest moment, la consumatorii noștri ajung produse de calitate superioară și gust excelent, atribute atestate și de certificarile în managementul calității.

Rommac este povestea de succes a produselor 100% românești care ajung zi de zi la consumatori din România și din alte țări, oferindu-le multiple sortimente de cereale și batoane pentru o hrană echilibrată și nutritivă.

Ai întrebări?

Intră în legătură cu noi

    Odată cu completarea formularului de mai sus și apăsarea butonului TRIMITE MESAJUL, vă exprimați acordul cu privire la politica noastră de confidențialitate.
    Pentru detalii vezi politica de confidențialitate